2018. augusztus 23.

2018 augusztusában sikeresen tanúsíttatuk az SGS Hungária Kft.-vel GMP B3 ÉS B4 rendszerünket.

2018. augusztus 23.

Cégünk ,2018 júliusában megszerezte a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft-től bio termékek forgalmazói engedélyét. Ezzel a minősítéssel jogosulttá váltunk bio termékek forgalmazására.

2018. január 2.

Minden kedves partnerünknek Boldog Új Évet kívánunk !

2017. október 26.

A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

2017. május 30.

2017.június 01.-től Keszthelyen irodánk,a Fő tér 6-7-8. szám alatti ház ,második emeletén található meg. Irodánk a földszinten üzemelő bank irányából közelíthető meg.

2017. május 3.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Agrolog-Hungária Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.